Hook Herrera in Zaal ” De Korenbloem” op 9 november 2024

Datum/Tijd
09/11/2024
19:30 - 23:55

Locatie
Zaal DE Korenbloem


Dit jaar grijpen we wat terug in de tijd en brengen we een naam die toppen scheerde in de de jaren 90 en later.
Jullie kennen vast nog de flamboyante Hook Herrera.

Deze man geboren in 1960 in Californie, speelde eerst accordeon maar onder invloed van zijn broer Dennis begon hij gitaar te spelen, zijn broer initieerde hem in de blues door hem ritmes van Jimmy Reed te leren spelen. Naast gitaar leerde hij ook mondharmonica spelen. Hij vertrok later richting Texas en kwam daar nog meer onder de invloed van de blues. Met een heel eigen stijl kwam hij richting Europa en speelde hier op de grootste festivals.

Hook Herrera komt op zaterdag 9 november naar De Korenbloem in Zingem-Kruisem.
Hij komt met de Shake Em On Down Band.(Dirk Wagensveld speelt Bas, Paolo De Stigter speelt drum en Richard van Bergen speelt gitaar.)

Dit belooft een fantastisch concert te worden!!!

Reserveringen

Je reserveert je kaarten via onderstaand formulier. Je zal een bericht in uw mailbox ontvangen als de reservatie correct bij ons is toegekomen waarin je gevraagd wordt om de betaling van de gevraagde tickets uit te voeren. Na betaling ontvang je een bevestiging van je reservatie. Indien u problemen ondervindt met formulier, kan u ook uw tickets bestellen via reserveren@bluesnight2020.be We vragen je telefoonnummer zodat we je eventueel kunnen bellen bij vragen. Deuren gaan een half uur voor aanvang open. Er zijn geen genummerde plaatsen.

Tickets

€20,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€20,00
Totaal
€20,00